نکاتی در مورد میوه ها
نکاتی در مورد میوها
1.نباید بعد از غذاهایی که حاوی گوشت هستند،میوه مصرف کرد.
2.میوه های ترش را با شیر گردو وبادام نخورید.
3.انجیر و شیر را با هم نخورید.
4.خربزه را با عسل نخورید:این مواد خاصیت رادیو اکتیوی دارن و اگر بیماری کهنه
در بدن وجود داشته باشد خود را نشان میدهند واین اعتقاد نادرست است
که باعث مرگ میشود.
5.لیمو با گوجه فرنگی ناسازگار است زیرا هر و خاصیت اسیدی دارند وباعث آفت دهان می شود.
6.پرتقال باموادچربی،گوشت،ماهی،سرکه،سبزی،ترشی هاوروغن نباتی
ناسازگاراست.
7.خربزه،طالبی وهندوانه باید تنها خورده شوندزیراباسایرغذاها ایجاد گرفتگی می کند وممکن است مانع جذب غذاها به وسیله روده شوند.
8.هرمیوه رابهتراست درفصلش مصرف کنید.
9.میوه ها منبع امالح معدنی و ویتامین ها هستند.
10.جوشانده برگ درخت مرکبات،درشستشو والتیام زخم ها بسیارنافذاست.
11..نامناسب ترین زمان مصرف آب میوه جات ومایعات هنگام غذا خوردن است.
12.بهترین زمان نوشیدن آب نیم ساعت قبل و1/91ساعت بعدازغذاخوردن
است.
>فروشگاه<